Sök
Välj produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT ULTRALIGHT SELFINFLATE

  Tillverkare: SEA TO SUMMIT
  Lätt och kompakt för minimalistiska vandrare.
  Artikelnr: 73856843319C

  Välj en variant :

  Lagerstatus: 9 st i lager
  1 199,00 kr

  Lätt och packbar för minimalistiska, snabba turer. Ultra Light S.I. självuppblåsande liggunderlag är för de ultralätta packarna som inte vill kompromissa med de pålitliga och robusta självuppblåsande skumunderlagen. Med en R-värde på 2,6 erbjuder de den nödvändiga isoleringen under vår, sommar och höst, samtidigt som skummet gör att du inte behöver anstränga dig för att blåsa upp det på slutet av dagen.

  Bekvämt, varmt och användarvänligt. Från ryggsäcksvandrare som försöker hålla nere vikten till campare som önskar lite lyx, erbjuder Sea to Summits utbud av självuppblåsande liggunderlag jämn värme över hela ytan i en kompakt, bekväm och användarvänlig förpackning.

  MULTIFUNKTIONELL VENTIL
  Särskilt utformad för självuppblåsande liggunderlag. Med en enkel vridning förhindrar vår multifunktionsventil överinflation när du rullar ihop liggunderlaget. Vrid tillbaka den för enkel enkelriktad uppblåsning och finjustering. Det gör det möjligt att rulla ihop underlaget till så litet som möjligt utan att kämpa med överinflation. Denna ventil har samma smidiga profil, snabbare uppblåsning än traditionella skruventiler, enkel tryckjustering och super snabb tömning som Sea to Summits Air Sprung Cell-underlag och Aeros-kuddar.

  DELTA CORE-V
  I Sea to Summits lättare modeller används Delta Core-V vertikal kärnteknik för att ta bort 20% av vikten och det mesta av underlagets polyuretanskum (PU).

  Sea To Summit använder sofistikerad tryckkartdata för att definiera kroppskontaktområden som blir blåkopior för deras karakteristiska gradvisa kärnmönster. I områden med kroppsberöring där extra värme och stöd behövs - axlar, höfter och fötter - är de vertikala kärnhålen mindre. I de mindre kritiska områdena har mer skum tagits bort för att minimera vikt och packstorlek. Delta Core-V-tekniken används i Ultra Light SI- och Camp Mat SI-modellerna.

  • Lätt och packbar för minimalistiska snabba vandringar
  • Delta Core-V-teknologi
  • Halkfri tryck på undersidan av mattan hjälper till att hålla din matta på plats när du campar på sluttande mark som inte kan undvikas
  • Lättviktig 30D polyester med extruderad TPU används på ovansidan och undersidan
  • Små vertikala Delta Cores i områden som är i kontakt med kroppen (axlar, höfter och fötter) håller dig varmare
  • Större vertikala Delta Cores i områden som inte är i kontakt med kroppen minskar mattans vikt och volym
  • R-värde: 2.6
  • EAN/UPC: 9327868066957

  VIKT OCH DIMENSIONER:

  Nettovikt: 395 g
  Bruttovikt med förpackning: 435 g
  Höjd förpackad: 99 mm
  Höjd vid användning: 25 mm
  Längd förpackad: 99 mm
  Längd vid användning: 1250 mm
  Bredd förpackad: 260 mm
  Bredd vid användning: 510 mm

  Tags: AMSIULXS 30414416 Sea To Summit Self Inflating Mats Ultralight Unisex Orange Selfinflate Mat Ultralight Xsmall Liggeunderlag Selvoppblåsende
  *
  *
  *