Sök
Välj produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT ETHERLIGHT XT INSULATED AIRCELL

  Tillverkare: SEA TO SUMMIT
  Etherlight är en mycket bekväm och tjock liggunderlag samtidigt som det är mycket lätt.
  Artikelnr: 73856845924C

  Välj en variant :

  Lagerstatus: 22 st i lager
  3 279,00 kr

  Vårt lättaste, tjockaste och mest tysta Air Spring Cell-underlag med isolering för helårsbekvämlighet. Den extra tjockleken gör att du kan ligga mjukare och djupare utan att röra vid marken. Flera runda Air Sprung Cell-luftkammare är sammankopplade över- och undersida och fungerar som individuella fjädrar som anpassar sig till kroppens konturer. Stödjande, kompakt och pålitlig. Från lätta och snabba turer i skogen till flera dagars camping, de prisbelönta Air Sprung Cell Sleeping Mats kommer att ge dig bekvämlighet och stöd från klumpar och kvistar under dig.

  MULTIFUNKTIONELL VENTIL

  Sea To Summit utvecklade sin egen multifunktionsventil för att göra uppblåsning, tömning och tryckjustering snabbare och enklare. Den lågprofilerade enheten i ett stycke kopplas enkelt till Airstream Pumpsack som medföljer varje matta.
  Stabilitet = bättre komfort. Orsaken till att dessa underlag är så mycket mer bekväma än andra på marknaden är hur stabila och stödjande de känns. Den unika mönstret skapar hundratals sammanlänkade kamrar kallade Air Sprung Cells. Precis som en fickfjädermadrass du kan ha hemma ger denna matris av celler enastående stöd. Och eftersom dessa individuella luftfickor fungerar oberoende, när du rör dig på mattan får du inte den rullande känslan som är vanlig med luftunderlag. Våra liggunderlag är helt enkelt mycket mer stabila, vilket resulterar i en bättre natts sömn.
  TPU-beläggningen appliceras på insidan av underlaget genom en process som är unik för medicinsk och flygindustrin. Extruderingslaminering är mer hållbar, konsekvent och möjliggör att Sea To Summit använder sin egen TPU-formel. Det är mycket överlägset rulle-till-rulle-laminering, som används i alla andra utomhusprodukter just nu och kan lida av delamineringsproblem. Sea To Summit har också infört en antimikrobiell behandling i sin TPU-formel för att förhindra mögel- eller svampväxt inuti madrassen. Även om vi har två utmärkta pumpalternativ, Airstream och Jet Stream, innebär den antimikrobiella behandlingen på insidan av underlaget att du kan blåsa upp med din egen andedräkt, utan oro.
  Vi utvecklade 30 / 40D Nylon yttertyg för att uppnå balansen mellan vikt och hållbarhet. 40D varp (som löper i längsriktningen och ger tygstyrkan) ger styrka medan 30D vävgarnet (vävt över varpen) minskar det totala tygets vikt och skapar en strukturerad väv. På insidan används en lätt vit extruderad TPU för att göra tyget lufttätt och svetsbart. På utsidan appliceras ett tunt akrylbelägg för att minska glansig yta, öka motståndet mot punktering och hjälpa till med punkteringsreparation med självhäftande lappar om det skulle behövas.

  EXKIN PLATINUM

  Exkin Platinum är ett mycket lätt, tyst, icke-vävt tyg som har ett tunt metalliserat lager på ytan som reflekterar strålning tillbaka till användaren.
  THERMOLITE-isolering, designad för optimal prestanda, är tillverkad av speciellt konstruerade fibrer för att uppnå en hög CLO-värde med låg vikt. THERMOLITE HL-1 hög loftisolering är en fiberfyllning konstruerad med unik 3D-krympning av holkärna och fasta fibrer, vilket ger utmärkt lättvärme med överlägsen hållbarhet. THERMOLITE-isoleringen lyfter upp i Air Sprung Cells för att förhindra konvektiv värmeförlust från den varma kroppen till den kalla marken.

  ENKELLAGERDESIGN

  Större luftfickor skapas genom att använda många TPU-loopar som förbinder de övre och nedre tyglagren med Sea To Summit Air Sprung Cell-svetsmönster. TPU-looparna gör att topp- och bottenlag kan placeras längre ifrån varandra och skapar större luftfickor när de blåses upp vilket kräver mindre tyg överlag. Perfekt för sidoliggare, den extra höjden på detta underlag låter höfterna sjunka djupare utan att röra marken.

  • Inkluderar en Airstream pump som är integrerad i packpåsen för snabb och enkel uppblåsning
  • Extra tjocka (XT) Air Sprung Cells
  • Exkin Platinum och Thermolite som isolering
  • Air Sprung Cells för en mer bekväm sömn
  • Multifunktionsventil med hög luftgenomströmning
  • PillowLock håller Aeros-kuddar på plats på underlaget
  • Underlag: 100% nylon, ventil 100% TPU, isolering: 100% polyester, packpåse: 100% nylon
  • Inkluderar reparationssats för enkel reparation på tur
  • R-värde: 3.2
  • EAN/UPC: 9327868131389

  VIKT OCH DIMENSIONER:

  Nettovikt: 470 g
  Bruttovikt med förpackning: 745 g
  Höjd förpackad: 270 mm
  Höjd vid användning: 100 mm
  Längd förpackad: 120 mm
  Längd vid användning: 1680 mm
  Bredd förpackad: 120 mm
  Bredd vid användning: 550 mm

  Tags: AMELXTINS_S 30415319 Sea To Summit Air Mats Etherlight Xt Insulated Unisex Pewter Air Mat Etherlight Xt Insulated Small W/pump Liggeunderlag Luft
  *
  *
  *