Sök
Välj produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT ETHERLIGHT XT EXTREME AIRCELL

  Tillverkare: SEA TO SUMMIT
  Etherlight är en mycket bekväm och tjock liggunderlag samtidigt som det är mycket lätt.
  Artikelnr: 73856845818C

  Välj en variant :

  Lagerstatus: 389 st i lager
  3 999,00 kr

  Extra tjock Air Cell-konstruktion med dubbel densitetsisolering för extrema förhållanden. Fullt isolerade, extra tjocka luftfickor skapas genom att använda många TPU-loopar som förbinder topp- och bottenlag med Sea to Summits Air Sprung Cell-svetsmönster.
  Stödjande, kompakt och pålitlig. Från lätta och snabba turer i skogen till flera dagars camping, de prisbelönta Air Sprung Cell Sleeping Mats kommer att ge dig komfort och stöd från klumpar och grenar under dig.

  MULTIFUNKTIONELT VENTIL

  Sea To Summit utvecklade sin egen multifunktionsventil för att göra uppblåsning, tömning och tryckjustering snabbare och enklare. Den lågprofilerade enheten i ett stycke kopplas enkelt till Airstream Pumpsack som medföljer varje matta. Stabilitet = bättre komfort. Orsaken till att dessa underlag är så mycket mer bekväma än andra på marknaden är hur stabila och stödjande de känns. Den unika mönster skapar hundratals sammanlänkade kamrar som kallas Air Sprung Cells. Precis som en fickfjädermadrass du kan ha hemma ger denna matris av celler enastående stöd. Och eftersom dessa individuella luftfickor fungerar oberoende, när du rör dig på mattan får du inte den rullande känslan som är vanlig med baffelliggunderlag. Våra liggunderlag är helt enkelt mycket mer stabila, vilket resulterar i en bättre natts sömn. TPU-beläggningen appliceras på insidan av liggunderlaget genom en process som är unik för medicinsk och flygindustrin. Extruderingslaminering är mer hållbar, konsekvent och möjliggör att Sea To Summit använder sin egen TPU-formel. Det är mycket överlägset rulle-till-rulle-laminering, som används i alla andra utomhusprodukter just nu och kan lida av delamineringsproblem. Sea To Summit har också infört en antimikrobiell behandling i sin TPU-formel för att förhindra mögel- eller svampväxt inuti madrassen. Även om vi har två utmärkta pumpalternativ, Airstream och Jet Stream, innebär den antimikrobiella behandlingen på insidan av underlaget att du kan blåsa upp med din egen andedräkt, utan oro. Vi utvecklade 30 / 40D Nylon yttertyg för att uppnå balansen mellan vikt och hållbarhet. 40D varp (som löper i längsriktningen och ger tygstyrkan) ger styrka medan 30D vävgarnet (vävt över varpen) minskar det totala tygets vikt och skapar en strukturerad väv. På insidan använder vi en lätt vit extruderad TPU för att göra tyget lufttätt och svetsbart. På utsidan applicerar vi ett tunt akrylbelägg för att minska glansig yta, öka motståndet mot punktering och hjälpa till med punkteringsreparation med självhäftande lappar om det skulle behövas.

  THERMOLITE-isolering, designad för optimal prestanda, är tillverkad av speciellt konstruerade fibrer för att uppnå ett högt CLO-värde med låg vikt. THERMOLITE HL-1 hög loftisolering är en fiberfyllning konstruerad med unik 3D-krympning av holkärna och fasta fibrer, vilket ger utmärkt lättvärme med överlägsen hållbarhet. THERMOLITE-isoleringen lyfter upp i Air Sprung Cells för att förhindra konvektiv värmeförlust från den varma kroppen till den kalla marken.

  ENKELT LAG DESIGN

  Större luftfickor skapas genom att använda många TPU-loopar som förbinder de övre och nedre tyglagren med Sea To Summit Air Sprung Cell-svetsmönster. TPU-looparna gör att topp- och bottenlag kan placeras längre ifrån varandra och skapar större luftfickor när de blåses upp vilket kräver mindre tyg överlag. Perfekt för sidoliggare, den extra höjden på detta underlag låter höfterna sjunka djupare utan att röra marken.

  • Lager med dubbeldensitet av THERMOLITE-isolering
  • Extra tjock (XT) luftfjädrad cellkonstruktion för 10 cm stabil komfort
  • Lätt och tyst 30 / 40D nylontyg
  • Kan repareras på språng med medföljande självhäftande lappar
  • Ultra-Fresh antimikrobiell behandling tillsatt i TPU-formeln förhindrar inre mögelväxt
  • PillowLock håller Aeros-kuddar på plats på underlaget
  • Snabb och enkel uppblåsning, tömning och justering med den multifunktionella, högflödesventilen och den medföljande Airstream Pump Sack
  • R-värde: 6.2
  • EAN/UPC: 9327868139408

  VIKT OCH DIMENSIONER:

  Nettovikt: 720 g
  Bruttovikt med förpackning: 720 g
  Höjd förpackad: 240 mm
  Höjd vid användning: 100 mm
  Längd förpackad: 120 mm
  Längd vid användning: 1830 mm
  Bredd förpackad: 175 mm
  Bredd vid användning: 550 mm

  Tags: AMELXTEXMR 30415426 Sea To Summit Air Mats Etherlight Xt Extreme Unisex Black/orange Air Mat Etherlight Xt Extreme Regular Regular W/pump Liggeunderlag Luft
  *
  *
  *