Sök
Välj produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT ETHERLIGHT XT

  Tillverkare: SEA TO SUMMIT
  Etherlight är en mycket bekväm och tjock sovmatta som ändå är väldigt lätt.
  Artikelnr: 73856845981C

  Välj en variant :

  Lagerstatus: 24 st i lager
  2 299,00 kr

  Sea to Summits lättaste, tjockaste och mest tysta Air Spring Cell-matta med isolering för helårsbekvämlighet. Den extra tjockleken gör att du kan sova mjukt och djupt utan att röra vid marken. Flera runda Air Sprung Cell-luftkammare kopplar samman över- och undersidan och fungerar som individuella fjädrar som anpassar sig till kroppens konturer.

  Stödjande, kompakt och pålitlig. Från lätta och snabba skogsturer till flerdagarscamping kommer de prisbelönta Air Sprung Cell-sovmattorna att ge dig komfort och stöd från klumpar och grenar under dig.

  MULTIFUNKTIONELL VENTIL. Sea To Summit har utvecklat sin egen multifunktionsventil för att göra inflation, deflation och tryckjustering snabbare och enklare. Den lågprofilsenheten i ett stycke kopplas enkelt till Airstream Pumpsack som medföljer varje matta.

  Stabilitet = bättre komfort. Anledningen till att dessa mattor är så mycket mer bekväma än andra på marknaden är hur stabila och stödjande de känns. Den unika strukturen skapar hundratals ihopkopplade celler som kallas Air Sprung Cells. Precis som en fickfjädermadrass du kan ha hemma ger denna matris av celler oöverträffat stöd. Och eftersom dessa individuella luftfickor fungerar oberoende av varandra, när du rör dig på mattan får du inte den rullande känslan som är vanlig med luftmadrasser. Våra sovmattor är helt enkelt mycket mer stabila, vilket resulterar i en bättre natts sömn.

  TPU-beläggningen appliceras på insidan av mattan genom en process som är unik för medicinsk och flygindustrin. Extruderingslaminering är mer hållbar, konsistent och gör det möjligt för Sea To Summit att använda sin egen TPU-formel. Det är mycket överlägset rulltillrullaminering, som används i alla andra utomhusprodukter just nu och som kan lida av delamineringsproblem. Sea To Summit har även infört en antimikrobiell behandling i sin TPU-formel för att förhindra mögel- eller svampväxt inne i madrassen. Även om vi har två utmärkta pumpalternativ, Airstream och Jet Stream, innebär den antimikrobiella behandlingen på insidan av madrassen att du kan blåsa upp den med din andning, utan oro.

  Vi har utvecklat ett 30/40D Nylon yttermaterial för att uppnå balansen mellan vikt och hållbarhet. 40D varptråd (som löper längs med och ger tyget dess ram) ger styrka medan 30D väfttråden (vävd över varptråden) minskar tygets totala vikt och skapar en strukturerad väv. På insidan använder vi en lätt vit extruderingslaminerad TPU för att göra tyget lufttätt och svetsbart. På utsidan applicerar vi ett tunt akrylbelägg för att minska glidyta, öka punkteringsmotståndet och underlätta punkteringsreparation med självhäftande lappar om det skulle behövas.

  ENSKIKTAD DESIGN. Större luftfickor skapas genom att använda många TPU-loopar som förbinder de övre och nedre tyglagren med Sea To Summit Air Sprung Cell-svetsmönster. TPU-looparna gör att de övre och nedre lagren kan placeras längre ifrån varandra, vilket skapar större luftfickor när de blåses upp och som kräver mindre tyg totalt sett. Perfekt för sidoliggare, den extra höjden på denna madrass låter höfterna sjunka djupare ner i den utan att röra vid marken.

  • Inkluderar en Airstream-pump som är integrerad i packpåsen för snabb och enkel uppblåsning
  • Extra tjocka (XT) Air Sprung Cells
  • Ultra-Fresh antimikrobiell behandling förhindrar inre mögeltillväxt
  • Multifunktionsventil med hög luftgenomströmning
  • PillowLock håller Aeros-kuddarna på plats på madrassen
  • Madrass: 100 % nylon; ventil: 100 % TPU; isolering: 100 % polyester; packpåse: 100 % nylon
  • Inkluderar en reparationssats för enkel reparation på turen
  • R-värde: 1.2
  • EAN/UPC: 9327868096572

  VIKT OCH DIMENSIONER:

  Nettovikt: 370 g
  Bruttovikt med förpackning: 395 g
  Höjd förpackad: 220 mm
  Höjd vid användning: 100 mm
  Längd förpackad: 90 mm
  Längd vid användning: 1680 mm
  Bredd förpackad: 90 mm
  Bredd vid användning: 550 mm

  Tags: AMELXTS 30414623 Sea To Summit Air Mats Etherlight Xt Unisex Silver Air Mat Etherlight Xt Small W/pump Liggeunderlag Luft
  *
  *
  *