Sök
Välj produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT COMFORT PLUS SELFINFLATE

  Tillverkare: SEA TO SUMMIT
  Bekväm och varm, ändå kompakt.
  Artikelnr: 73856843529C

  Välj en variant :

  Lagerstatus: 16 st i lager
  1 999,00 kr

  Liggunderlag som är utformade för att maximera värme och komfort under kalla turer. Med en tjocklek på 8 cm och ett R-värde på vinternivå, ger våra Comfort Plus S.I. lyx i en liten förpackning.
  Bekvämt, varmt och användarvänligt. Från ryggsäcksvandrare som försöker hålla nere vikten till campare som önskar lite lyx, erbjuder Sea to Summits utbud av självuppblåsande liggunderlag jämn värme över hela ytan i en kompakt, bekväm och användarvänlig förpackning.

  MULTIFUNKTIONELL VENTIL. Särskilt utformad för självuppblåsande liggunderlag. Med en enkel vridning förhindrar vår multifunktionsventil överinflation när du rullar ihop liggunderlaget. Vrid tillbaka den för enkel enkelriktad uppblåsning och finjustering. Det gör det möjligt att rulla ihop underlaget till så litet som möjligt utan att kämpa med överinflation. Denna ventil har samma smidiga profil, snabbare uppblåsning än traditionella skruventiler, enkel tryckjustering och superrask tömning som Sea to Summits Air Sprung Cell-underlag och Aeros-kuddar.

  DELTA CORE Delta Core-processen använder stora, horisontella triangulära kärnor för att ta bort 40% av mattens PU-skumvikt och bulk. Denna patentsökta teknik är ett verkligt innovativt tillvägagångssätt för att producera ett underlag med minimal packad storlek och vikt samtidigt som den maximaliserar komfort och tjocklek. Det är viktigt att denna kärnteknik har den extra fördelen att hålla topp- och bottenytan på PU-skummet helt intakt. Detta säkerställer jämn isolering över hela ytan och förhindrar de vertikala hålen eller ramlignande hålen som traditionellt har släppt ut värmen ned och bort från kroppen.

  Den intakta skumytan ger också betydligt förbättrad bindning av skummet till yttermaterialen, vilket i hög grad minskar risken för delaminering. Formen och storleken på Delta Core anpassas över de olika tjocklekarna på liggunderlagen för att säkerställa styrka och hållbarhet samtidigt som de ger dig stöd och självuppblåsande prestanda. Den horisontala Delta Core-tekniken används i modellerna Comfort Light SI, Comfort Plus SI, Camp Plus SI och Comfort Deluxe SI.

  • Delta Core-teknologi
  • Anti-glidyta på undersidan hjälper till att hålla liggunderlaget på plats
  • Lyxigt 30D stretchtrikåmaterial för en mjuk känsla mot huden på ovansidan
  • Stora horisontella, triangulära kärnor minskar vikt och volym utan att offra stöd och komfort
  • Diagonala, stödjande skumväggar hjälper till att blåsa upp liggunderlaget och ger bättre komprimering vid packning
  • Large horizontal triangular cores reduce the weight and bulk without sacrificing support and comfort
  • 8 cm tjockt
  • Diagonal supporting foam walls help inflate the mattress and creates a more compact rolled mat
  • Underlag: 100% polyester med TPU-laminat, ventil 100% TPU, isolering: 100% polyuretanskum, förvaringsväska: 100% polyester
  • Inkluderar reparationskit för enkel reparation på turen
  • R-värde: 4.1
  • EAN/UPC: 9327868067022

  VIKT OCH DIMENSIONER:

  Nettovikt: 895 g
  Bruttovikt med förpackning: 1060 g
  Höjd förpackad: 150 mm
  Höjd vid användning: 80 mm
  Längd förpackad: 150 mm
  Längd vid användning: 1830 mm
  Bredd förpackad: 260 mm
  Bredd vid användning: 510 mm

  Tags: AMSICPR 30414412 Sea To Summit Self Inflating Mats Comfort Plus Light Red Unisex Red Selfinflate Mat Comfortplus Regular Light Red Regular Liggeunderlag Selvoppblåsende
  *
  *
  *