Sök
Välj produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT COMFORT PLUS AIR CELL

  Tillverkare: SEA TO SUMMIT
  Comfort Plus Airmats har dubbla lager med Aircell och är isolerade med Exkin och Thermolite.
  Artikelnr: 73856845657C

  Välj en variant :

  Lagerstatus: 1 st i lager
  2 999,00 kr

  Sea to Summit Comfort Plus Insulated ger dig det mest effektiva systemet för finjustering av komfort som finns tillgängligt på marknaden idag. Comfort Plus-mattorna har dubbla lager av Exkin Platinum och Thermolite-isolering.

  Stödjande, kompakt och pålitlig. Från lätta och snabba skogsturer till mer avancerad camping, de prisbelönta Air Sprung Cell Sleeping Mats kommer att ge dig komfort och stöd från klumpar och kvistar under dig.

  MULTIFUNKTIONELL VENTIL Sea To Summit utvecklade sin egen multifunktionella ventil för att göra uppblåsning, tömning och tryckjustering snabbare och enklare. Den lågprofilsenheten i ett stycke kopplas enkelt till Airstream Pumpsack som följer med varje matta.

  Stabilitet = bättre komfort. Orsaken till att dessa underlag är så mycket bekvämare än andra på marknaden är hur stabila och stödjande de känns. Den unika mönstret skapar hundratals ihopkopplade kamrar kallade Air Sprung Cells. Precis som en fickfjädermadrass du kan ha hemma, ger denna matris av celler oöverträffat stöd. Och eftersom dessa individuella luftfickor fungerar oberoende av varandra, när du rör dig på mattan får du inte den rullande känslan som är vanlig med baffel-luftunderlag. Våra mattor är helt enkelt mycket mer stabila, vilket resulterar i en bättre natts sömn.

  TPU-beläggningen appliceras på insidan av underlaget genom en process som är unik för medicinsk och luftfartsindustrin. Extruderinglaminering är mer hållbar, konsekvent och gör det möjligt för Sea To Summit att använda sin egen TPU-formel. Den är mycket överlägsen rull-till-rull-laminering, som används i alla andra utomhusprodukter just nu och kan lida av delaminationsproblem. Sea To Summit har även introducerat en antimikrobiell behandling i sin TPU-formel för att förhindra mögel- eller svampväxt inne i madrassen. Även om vi har två utmärkta pumpalternativ, Airstream och Jet Stream, betyder den antimikrobiella behandlingen på insidan av underlaget att du kan blåsa upp det med din egen andning, utan bekymmer.

  Vi utvecklade 30/40D nylon yttertyg för att uppnå balansen mellan vikt och hållbarhet. 40D varpgarnet (som löper i längdriktningen och ger tyget struktur) ger styrka medan 30D vävgarnet (vävt över varpgarnet) minskar tygets totala vikt och skapar en strukturerad väv. På insidan använder vi en lätt vit extruderad TPU för att göra tyget lufttätt och svetsbart. På utsidan applicerar vi ett tunt akrylbelägg för att minska halkande, öka punkteringsmotståndet och hjälpa till med punkteringsreparation med självhäftande lappar om de skulle behövas.

  EXKIN PLATINUM Exkin Platinum är ett mycket lätt, tyst, icke-vävt tyg som har ett tunt metallbelägg på ytan som reflekterar strål-värme tillbaka till användaren.

  THERMOLITE-isolering, designad för optimal prestanda, är tillverkad av specialkonstruerade fibrer för att uppnå högt CLO-värde med låg vikt. THERMOLITE HL-1 hög loftisolering är en fiberfyllning konstruerad med en unik 3D-krökningsdesign av hulkärnan och fasta fibrer, vilket ger utmärkt lättvärme med överlägsen hållbarhet. THERMOLITE-isoleringen lyfter sig upp i Air Sprung Cells för att förhindra konvektiv värmeförlust från den varma kroppen till den kalla marken.
  Två lager med celler med hög upplösning för all komfort och säkerhet - oberoende kamrar låter underlaget fungera även om ett lager är punkterat.

  • Air Sprung Cells anpassar sig efter din kroppsform och ger en jämnare tryckfördelning över madrassen för en mer bekväm natts sömn
  • Multifunktionell ventil med hög flödeshastighet möjliggör snabb uppblåsning, tömning och enkel anpassning för personlig komfort
  • Inkluderar en Airstream-pump som är integrerad i packpåsen för snabb och enkel uppblåsning
  • Inkluderar låssystem som fäster Sea to Summit-kuddar på madrassen
  • Konstruktion med två oberoende lager ger ökad känslighet genom att fördela kroppsvikt och form över flera celler. De två lagren är förskjutna för att vara jämnare och mer stötdämpande
  • Exkin Platinum är ett mycket lätt och tyst metalliserat tyg. Exkin Platinum termoteknologi reflekterar strålningsvärme tillbaka till användaren
  • Extrudering TPU-laminering är överlägsen rull-till-rull-laminering och hjälper till att förhindra delaminering
  • Lätt, tyst och hållbart 30/40D nylonmaterial
  • Inkluderar reparationskit för enkel reparation på fältet
  • R-värde: 4.0
  • EAN/UPC: 9327868084999

  Tags: AMCPINSSAS 30414595 Sea To Summit Air Mats Comfort Plus Insulated Unisex Red Air Mat Comfortplus Insulated V1 Small W/pump Liggeunderlag Luft
  *
  *
  *