Sök
Välj produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT COMFORT LIGHT SELFINFLATE

  Tillverkare: SEA TO SUMMIT
  Dubbelt så tjockt som Ultra Light, och bara lite tyngre.
  Artikelnr: 73856843465C

  Välj en variant :

  Lagerstatus: 13 st i lager
  1 699,00 kr

  Dubbel tjocklek jämfört med Ultra Light S.I., men inte mer än 160 gram extra vikt. Med Delta Core-teknologi erbjuder Comfort Light S.I. den perfekta balansen mellan komfort och vikt i en traditionell självuppblåsande skummatta.

  Bekvämt, varmt och användarvänligt. Från ryggsäcksvandrare som försöker hålla nere vikten till campare som önskar lite lyx, erbjuder Sea to Summits utbud av självuppblåsande liggunderlag jämn värme över hela ytan i en kompakt, bekväm och användarvänlig förpackning.

  MULTIFUNKTIONELL VENTIL. Särskilt utformad för självuppblåsande liggunderlag. Med en enkel vridning förhindrar vår multifunktionsventil överinflation när du rullar ihop liggunderlaget. Vrid tillbaka den för enkel enkelriktad uppblåsning och finjustering. Det gör det möjligt att rulla ihop underlaget till så litet som möjligt utan att kämpa med överinflation. Denna ventil har samma smidiga profil, snabbare uppblåsning än traditionella skruventiler, enkel tryckjustering och superrask tömning som Sea to Summits Air Sprung Cell-underlag och Aeros-kuddar.

  DELTA CORE Delta Core-processen använder stora, horisontella triangulära kärnor för att ta bort 40% av mattens PU-skumvikt och bulk. Denna patentsökta teknik är ett verkligt innovativt tillvägagångssätt för att producera ett underlag med minimal packad storlek och vikt samtidigt som den maximaliserar komfort och tjocklek. Det är viktigt att denna kärnteknik har den extra fördelen att hålla topp- och bottenytan på PU-skummet helt intakt. Detta säkerställer jämn isolering över hela ytan och förhindrar de vertikala hålen eller ramlignande hålen som traditionellt har släppt ut värmen ned och bort från kroppen.

  Den intakta skumytan ger också betydligt förbättrad bindning av skummet till yttermaterialen, vilket i hög grad minskar risken för delaminering. Formen och storleken på Delta Core anpassas över de olika tjocklekarna på liggunderlagen för att säkerställa styrka och hållbarhet samtidigt som de ger dig stöd och självuppblåsande prestanda. Den horisontala Delta Core-tekniken används i modellerna Comfort Light SI, Comfort Plus SI, Camp Plus SI och Comfort Deluxe SI.

  • Delta Core-teknologi - Halkfritt mönster på undersidan hjälper till att hålla underlaget på plats
  • Lätt 30D polyester med extruderad och laminerad TPU på ovansidan och undersidan
  • Diagonala stödjande skumväggar hjälper till att blåsa upp underlaget och ger bättre komprimering vid packning
  • Pillow Lock gör att Sea to Summit Aeros-kuddar kan fästas på mattan och hålla den på plats
  • Inkluderar reparationskit för enkel reparation på turen
  • R-värde: 3.1
  • EAN/UPC: 9327868066995

  VIKT OCH DIMENSIONER:

  Nettovikt: 595 g
  Bruttovikt med förpackning: 655 g
  Höjd förpackad: 124 mm
  Höjd vid användning: 50 mm
  Längd förpackad: 118 mm
  Längd vid användning: 1700 mm
  Bredd förpackad: 260 mm
  Bredd vid användning: 510 mm

  Tags: AMSICLS 30414408 Sea To Summit Self Inflating Mats Comfort Light Unisex Green Selfinflate Mat Comfortlight Small Liggeunderlag Selvoppblåsende
  *
  *
  *