Sök
Välj produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT COMFORT LIGHT AIRCELL

  Tillverkare: SEA TO SUMMIT
  Sea to Summit Comfort Light Air Insulated erbjuder både komfort, minimal vikt och slitstyrka med dubbla lager av små luftceller med Air Sprung Cell-teknik i kroppsområdet.
  Artikelnr: 73856845221C

  Välj en variant :

  Lagerstatus: 5 st i lager
  2 599,00 kr

  Sea to Summit Comfort Light Air Insulated erbjuder både komfort, minimal vikt och slitstyrka med dubbla lager av små luftceller med Air Sprung Cell-teknik i kroppsområdet och enkelt lager med medium luftceller i huvud- och benvartområdet. Air Sprung Cells anpassar sig efter din kroppsform och ger en jämnare fördelning av trycket över madrassen för en mer behaglig natts sömn. Stödjande, kompakt och pålitlig. Från lätta och snabba skogsturer till mer avancerad camping, kommer de prisbelönta Air Sprung Cell Sleeping Mats att ge dig komfort och stöd från klumpar och kvistar under dig.

  MULTIFUNKTIONELL VENTIL Sea To Summit utvecklade sin egen multifunktionella ventil för att göra uppblåsning, tömning och tryckjustering snabbare och enklare. Den lågprofilsenheten i ett stycke kopplas enkelt till Airstream Pumpsack som medföljer varje madrass.

  Stabilitet = bättre komfort. Orsaken till att dessa madrasser är så mycket mer bekväma än andra på marknaden är hur stabila och stödjande de känns. Det unika mönstret skapar hundratals ihopkopplade celler som kallas Air Sprung Cells. Precis som en fickfjädermadrass du kan ha hemma ger detta nätverk av celler oöverträffat stöd. Och eftersom dessa individuella luftfickor fungerar oberoende av varandra, när du rör dig på madrassen får du inte den rullande känslan som är vanlig med baffel-luftmadrasser. Våra madrasser är helt enkelt mycket mer stabila, vilket resulterar i en bättre natts sömn.

  TPU-beläggningen appliceras på insidan av madrassen genom en process som är unik för medicinsk och flygindustrin. Extruderinglaminering är mer hållbar, konsekvent och gör det möjligt för Sea To Summit att använda sin egen TPU-formel. Det är mycket överlägset rull-till-rull-laminering, som används i alla andra utomhusprodukter just nu och kan lida av delamineringsproblem. Sea To Summit har även infört en antimikrobiell behandling i sin TPU-formel för att förhindra mögel- eller svampväxt inne i madrassen. Även om vi har två utmärkta pumpalternativ, Airstream och Jet Stream, betyder den antimikrobiella behandlingen på insidan av madrassen att du kan blåsa upp den med din egen andning, utan bekymmer.

  Vi utvecklade 30 / 40D Nylon yttertyg för att uppnå balansen mellan vikt och hållbarhet. 40D inslagsgarnet (som går längs och ger tygets struktur) ger styrka medan 30D vävgarnet (vävt över inslagsgarnet) minskar tygets totala vikt och skapar en strukturerad väv. På insidan använder vi en lätt vit extruderad TPU för att göra tyget lufttätt och svetsbart. På utsidan applicerar vi ett tunt akrylbelägg för att minska glidande ytor, öka motståndet mot punktering och hjälpa till med punkteringsreparation med självhäftande lappar om det skulle behövas.

  EXKIN PLATINUM Exkin Platinum är ett mycket lätt, tyst, icke-vävt tyg som har ett tunt metallbelägg på ytan som reflekterar strål-värme tillbaka till användaren.

  THERMOLITE-isolering, designad för optimal prestanda, är tillverkad av specialkonstruerade fibrer för att uppnå högt CLO-värde med låg vikt. THERMOLITE HL-1 hög loftisolering är en fiberfyllning konstruerad med en unik 3D-krökningsdesign av hulkärnan och fasta fibrer, vilket ger utmärkt lättvärme med överlägsen hållbarhet. THERMOLITE-isoleringen lyfter sig upp i Air Sprung Cells för att förhindra konvektiv värmeförlust från den varma kroppen till den kalla marken.

  HYBRID LAGERDESIGN Ett dubbelt lager med högupplösta celler vid bålen för ökad komfort, med enkelt lager av medelupplösta celler vid huvud- och benvartområdet för reducerad vikt.

  • Multifunktionell ventil med hög flödeshastighet möjliggör snabb uppblåsning, tömning och enkel finjustering för personlig komfort
  • Ultra-Fresh antimikrobiell behandling av TPU-formeln för att förhindra intern mögeltillväxt
  • Inkluderar reparationssats för enkel reparation på resan
  • Exkin Platinum är en mycket lätt och tyst metallbelagd textil som reflekterar strålningsvärme från kroppen
  • THERMOLITE-isolering fyller luftcellerna och förhindrar värmeförlust från kroppen till den kalla marken
  • Inkluderar reparationssats för enkel reparation på resan
  • R-värde: 3.7
  • EAN/UPC: 9327868046720

  Tags: AMCLINSS 30413358 Sea To Summit Air Mats Comfort Light Insulated Unisex Green Air Mat Comfortlight Insulated No Pump Small Liggeunderlag Luft
  *
  *
  *