Sök
Välj produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT CAMP MAT PLUS SELFINFLATE

  Tillverkare: SEA TO SUMMIT
  Camp Plus har Delta Core-kärna, vilket innebär att underlaget är något tjockare än Camp Mat utan att öka vikten dramatiskt.
  Artikelnr: 73856843676C

  Välj en variant :

  Lagerstatus: 184 st i lager
  1 499,00 kr

  Sea To Summits extra tjocka Camp Plus S.I.-underlag med Delta Core ger komfort och värme i stor storlek året runt.
  Bekvämt, varmt och användarvänligt. Från fjällvandrare som försöker hålla nere vikten till campare som önskar lite lyx, erbjuder Sea to Summits utbud av självuppblåsande liggunderlag jämn värme över hela ytan i en kompakt, bekväm och användarvänlig förpackning.

  MULTIFUNKTIONELL VENTIL. Särskilt utformad för självuppblåsande liggunderlag. Med en enkel vridning förhindrar vår multifunktionsventil överinflation när du rullar ihop liggunderlaget. Vrid tillbaka den för enkel enkelriktad uppblåsning och finjustering. Det gör det möjligt att rulla ihop underlaget till så litet som möjligt utan att kämpa med överinflation. Denna ventil har samma smidiga profil, snabbare uppblåsning än traditionella skruventiler, enkel tryckjustering och superrask tömning som Sea to Summits Air Sprung Cell-underlag och Aeros-kuddar.

  DELTA CORE Delta Core-designet har stora, horisontella triangulära kärnor för att ta bort 40% av mattens PU-skumvikt och packad volym. Denna patentsökta design är ett verkligt innovativt tillvägagångssätt för att producera ett underlag med minimal packad storlek och vikt samtidigt som den maximaliserar komfort och tjocklek. Designen med ihåliga kärnor gör att skummet är helt intakt på ovansidan och undersidan. Detta säkerställer jämn isolering över hela ytan och förhindrar de hål som traditionellt har släppt ut värmen ned och bort från kroppen.

  Den intakta skumytan ger också betydligt förbättrad bindning av skummet till skalstoffen, vilket i hög grad minskar risken för delaminering. Formen och storleken på Delta Core varierar över de olika tjocklekarna på liggunderlagen för att säkerställa styrka och hållbarhet samtidigt som de ger dig stöd och självuppblåsande prestanda.

  • Det horisontala Delta Core-designet används i modellerna Comfort Light SI, Comfort Plus SI, Camp Plus SI och Comfort Deluxe SI.
  • 75D vävd polyester, PU-skum
  • Delta Core-teknologi
  • Extra tjockt helårsunderlag i plusstorlek
  • Delta Coring eliminerar över 40% av skummet för att minska vikt och packad volym utan att kompromissa med hållbarheten
  • Robust och slitstark 75D polyester yttermaterial med extruderad laminat TPU på insidan av underlaget.
  • Multifunktionell omvänd ventil för snabb och enkel uppblåsning, tömning och finjustering av lufttrycket.
  • PillowLock fäster din Aeros-kudde på ditt underlag och håller den på plats för en halkfri sömn
  • Inkluderar reparationskit för enkel reparation på turen
  • R-värde: 4.3
  • EAN/UPC: 9327868139668

  VIKT OCH DIMENSIONER:

  Nettovikt: 880 g
  Bruttovikt med förpackning: 880 g
  Höjd förpackad: 260 mm
  Höjd vid användning: 75 mm
  Längd vid användning: 1830 mm
  Bredd förpackad: 204 mm
  Bredd vid användning: 510 mm

  Tags: AMSICAPLR 30415432 Sea To Summit Self Inflating Mats Camp Plus Mat Unisex Moss Selfinflate Mat Camp Plus Regular Liggeunderlag Selvoppblåsende
  *
  *
  *