Sök
Välj produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT ALPHA SET 4.2

  Tillverkare: SEA TO SUMMIT
  Ett kompakt matlagning- och ätset för fyra personer.
  Artikelnr: 73856740235C

  Välj en variant :

  Lagerstatus: 129 st i lager
  1 999,00 kr

  Ett kompakt matlagning- och ätset för fyra personer. Sea to Summit Alpha-serien började med önskan att skapa ett extremt lätt matlagningssystem av hög kvalitet utan att kompromissa med hållbarhet eller funktionalitet. Både Alpha Pans och Alpha Pots är tillverkade av en avancerad hårdanodiserad premiumlegering, vilket gör att de kan vara tunnare och lättare men fortfarande extremt starka och hållbara. En sandblästrad undersida ger textur som gör dem mer stabila på en brännare.
  De platsbesparande DeltaLight Bowl matskål och Insul Mug dryckeskopp packas praktiskt inuti Alpha Pot-grytan. DeltaLight Bowl och Insul Mug är tillverkade av BPA-fri, fiberförstärkt polypropen och är lätta, tåliga, enkla att rengöra och tål mikrovågsugn och diskmaskin.
  Pivot-Lock-handtaget på Alpha Pot, som kan roteras på en enda horisontell axel, låses när du använder grytan och ger ett säkert grepp utan risk för att handtaget lossnar. När det inte används roteras Pivot-Lock-handtaget inåt och låser locket och innehållet som förvaras i grytan säkert på plats.
  Alpha Pot-locket har också en enkel sil och Lid Keep - en innovativ design som gör att Alpha Pot-locket kan hängas vertikalt på grytans kant och håller det borta från smuts och ger dig möjlighet att använda båda händerna till andra uppgifter.
  Alpha Set 4.2 inkluderar: en 2,7 liters Alpha Pot, en 3,7 liters Alpha Pot, fyra 800 ml Deltalight Bowl och fyra 350 ml Deltalite Insul koppar.

  • Enkel sil i locket
  • Svängbart handtag med säkerhetslås för säker och enkel användning
  • Lätt, hårdanodiserad legering
  • Strukturerad undersida för bättre stabilitet på brännare
  • Rostfritt Pivot-lock-stålhandtag med silikonbeläggning
  • BPA-fri, mikrovågssäker, lätt, ergonomiskt formad skål och isolerad kopp
  • DeltaLight Insul Mug levereras med avtagbart isoleringsfodral och silikondeckel för enkel stapling och rengöring
  • Inkluderar en disktrasa
  • Volym: 2,7 + 3,7 liters gryta, 800 ml matskål, 350 ml kopp
  • EAN/UPC: 9327868151905

  VIKT OCH DIMENSIONER:

  Nettovikt: 1221 g
  Bruttovikt med förpackning: 1221 g
  Höjd förpackad: 240 mm
  Längd förpackad: 150 mm
  Bredd förpackad: 210 mm

  Tags: AKI5004-03122110 30415857 Sea To Summit Cookware Alpha Cooksets Unisex Pacific Blue/grey Alpha 4.2 Cookset 4p W Sack Cook Set 4.2+sack
  *
  *
  *