Sök
Välj produkter
  Menu Close

  SEA TO SUMMIT ALPHA POTS

  Tillverkare: SEA TO SUMMIT
  Alpha Pots är tillverkade av en avancerad hårdanodiserad premiumlegering. Detta gör grytorna tunnare och lättare, men fortfarande extremt starka och hållbara.
  Artikelnr: 73856740008C

  Välj en variant :

  Lagerstatus: 98 st i lager
  649,00 kr

  Sea to Summit Alpha-serien startade med önskan att skapa ett extremt lätt matlagningssystem av hög kvalitet utan att kompromissa med hållbarhet eller funktionalitet. Både Alpha Pans och Alpha Pots är tillverkade av en avancerad hårdanodiserad premiumlegering, vilket gör att de kan vara tunnare och lättare, men fortfarande extremt starka och hållbara. En sandblästrad undersida ger textur som gör dem mer stabila på en brännare.
  Pivot-Lock-handtaget på Alpha Pot, som kan vridas på en enda horisontell axel, låses när du använder grytan och ger ett säkert grepp utan risk för att handtaget lossnar. När det inte används roteras Pivot-Lock-handtaget inåt och låser locket och innehållet i grytan säkert på plats.
  Alpha Pot-locket har också en enkel sil och Lid Keep - en innovativ design som gör att Alpha Pot-locket kan hakas vertikalt på grytans kant och håller det borta från smuts och ger dig möjlighet att använda båda händerna till andra uppgifter.
  De kompakta Alpha Pots kan packas inuti varandra och är utformade för att vara funktionella för ensam- och gruppanvändning och är kompatibla med Alpha Pans och DeltaLight bestick. Från extrema expeditioner till familjecamping är den mångsidiga och kompakta Alpha-serien idealisk för alla typer av utomhusaktiviteter. Grytorna är tillgängliga i 1,2 L, 1,9 L, 2,7 L och 3,7 L.

  • Enkel sil i locket
  • Svängbart handtag med säkerhetslås för säker och enkel användning
  • Lätt, hårdanodiserad legering
  • Förvaringspåse ingår
  • EAN/UPC: 9327868151745

  VIKT OCH DIMENSIONER:

  Nettovikt: 187 g
  Bruttovikt med förpackning: 239 g
  Höjd förpackad: 167 mm
  Höjd vid användning: 100 mm
  Längd förpackad: 95 mm
  Längd vid användning: 160 mm
  Bredd förpackad: 150 mm

  Tags: AKI3004-02380505 30415844 Sea To Summit Cookware Alpha Pots Unisex Grey Alpha Pot W/sack 1,2l Pot 1.2l+sack
  *
  *
  *